maanantai 13. marraskuuta 2017

Mitä fossiilit todistavat - Yhteenveto Osa V

Monet vetoavat fossiileihin, kun heiltä kysytään evoluution todisteita. On totta, että fossiilit löytyvät maakerroksista tietyllä tavalla luokiteltuina, pääosin. Hitaasti liikkuvat meren eliöt ovat syvimmällä, sen jälkeen kaloja, sitten pieniä maaeläimiä, dinosauruksia, lintuja, nisäkkäitä ja ihmisiä. 

Tämä luokittelu on kuitenkin suurpiirteistä ja osin oletettua. Kaloja esimerkiksi on aina ylös asti hautautuneena maaeläinten kanssa. Siitepölyä on kaikkialla. Missään päin maapalloa ei myöskään ole löydetty tällaista täydellistä sarjaa. Sen sijaan näitä kerroksia on hujan hajan ja niitä yritetään kohdistaa ns. indeksifossiileilla, joiden oletetaan eläneen vain tietyssä hetkessä. Vaikka niissä on paljon ristiriitoja, niitä käytetään, kun muutakaan ei ole. Tarina parsitaan kokoon puutteellisin perustein.

Seuraavassa on viisi merkittävää havaintoa siitä, miten fossiilit kuvaavat tapahtunutta historiaa.

  1. Fossiilit ilmestyvät geologisiin kerroksiin valmiina, yhtäkkiä, ilman kehittymässä olevia rakenteita. http://mistametulemme.blogspot.fi/2017/10/41-miljardi-fossiilia-ei-ole-vaarassa.html
     
  2. On monia lajeja, jotka eivät ole muuttuneet yhtään sen jälkeen, kun niiden fossiilit ovat ilmestyneet syvälle geologisiin kerroksiin. Mutaatiot ja luonnonvalinta eivät siis kehitä mitään näiden kohdalla. http://mistametulemme.blogspot.fi/2017/10/42-evoluutio-jaatyi-elavat-fossiilit.html
     
  3. Voimme havaita vain rakenteiden häviämistä ja korruptoitumista lajien muuntuessa. http://mistametulemme.blogspot.fi/2017/10/43-hermoston-evoluutio-menossa-vaaraan.html
     
  4. Elämä on 'räjähtänyt' tyhjästä syvimmälle oleviin, siis vanhimmiksi tulkittuihin, kerroksiin. http://mistametulemme.blogspot.fi/2017/10/43-elaman-synnyn-salaisuus-vanhimpien.html
     
  5. Fossiileja löytyy vääristä kerroksista rikkoen hienon kuvitteellisen kehitysjärjestyksen.
    http://mistametulemme.blogspot.fi/2017/11/45-nisakkaiden-fossiileja-dinosaurusten.html

Edellisistä voidaan siten loogisesti johtaa, että löydetyt fossiilit eivät kuvaa eliöluokkien syntymistä toisistaan, vaan tiettynä ajanhetkenä olemassa ollutta valmista ja rakenteellisesti toimivaa elämää.

Fossiiliaineiston mukaan ei siis ole tapahtunut eläinten kehittymistä yhä uusien rakenteiden kautta, vaan kaikki elämä on ollut rakenteellisesti valmista jo ilmestyessään ja sen jälkeen toisinaan vähitellen rappeutunut. Eliöluokkien rakentumista toisistaan ei voida havaita. Näin fossiililöydöt todistavat selkeästi vähittäistä evoluutiota, kehittymistä, vastaan.

Lajien rikkautta voidaan havaita sekä lajeja, joita ei enää nähdä elävinä luonnossa. Voidaan myös havaita, että eläimet ilmestyvät valmiina, mutta sen jälkeen muuntelevat määrätyissä rajoissa. Tätä muuntelua on nykyisin havaittavissa esimerkiksi koiraroduissa. Silti koira on edelleen koira. Muuntelua nähdään myös sopeutumisena muuntuneisiin olosuhteisiin, mutta tällöinkin sopeutuminen tapahtuu nopeasti, muutamassa sukupolvessa, ja jälleen määrätyissä rajoissa.

Teoria voidaan katsoa falsifioiduksi, jos yksikin sen väittämä osoitetaan vääräksi. Evoluutioteorian väittämiä on useita osoitettu vääriksi, mutta silti sitä ei unohdeta. Siksi nimitänkin sitä evoluutio-opiksi, koska tieteellinen teoria se ei enää voi olla. Opin sinänsä voi kuka tahansa rakentaa ilman todisteitakin.


Tämä oppi on uskomus, johon uskotaan, kun ei haluta tunnustaa Jumalan olemassaoloa ja pitää vastata kysymykseen: Mistä me tulemme? Jumalan tunnustaminen johtaisi ihmisen ahtaalle paikalle. Tulee tuntemus omasta kelpaamattomuudesta, omasta synnistä.  Synti vaatii aina sovituksen ja kukapa haluaisi Pyhän Jumalan kanssa sovittaa omat syntinsä. Huonostihan siinä kävisi. Mutta asioiden piilottaminen valheelliseen oppiin ei muuta totuutta. Parempi on nöyrtyä totuuden edessä, todeta syntisyytensä, anoa armoa ja vastaanottaa pelastus. 

Dinosauruksen fossiili kuolinasennossaa, missä ne usein löydetään. Vastaava asento on monella hukkumiskuolemisen kokeneella eläimellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti