sunnuntai 4. elokuuta 2019

Kiistellyt Dinosaurukset - Yhteenveto


Mikä on totuus dinosauruksista? Nuo massiiviset eläimet, jotka kerran täyttivät maapallon, täyttävät yhä mielemme. Lopultakaan vain muutama dinosauruslaji oli massiivinen, kuten vain muutama nisäkäslaji on massiivinen. Jättiläiset kiinnostavat. Suurin osa niistä oli kuitenkin hyvin pieniä. Emme myöskään tiedä, kuinka paljon niitä oli, tiedämme vain, että kymmeniä tuhansia on säilynyt. Ongelma on, että emme voi palata ajassa taaksepäin.

Seuraavassa joitakin yksityiskohtia, jotka paljastavat, että asiat eivät ole niin kuin yleinen mielipide antaa ymmärtää.


  1. Dinosauruksen luissa on pehmytkudosta. Siis kivettymätöntä orgaanista ainetta kuten verisuonia. C14-hiiliajoituksen mukaan ne myöskään eivät ole miljoonia vuosia vanhoja.
    https://mistametulemme.blogspot.com/2016/11/dinosaurukset-ja-suuret-kysymykset.html
     
  2. Pehmytkudosten löytyminen on varmaakin varmempi havainto. Se on vahvistettu moneen kertaan. Nyt kysymys kuuluu, tutkijan mukaan, miksi niitä on?
    https://mistametulemme.blogspot.com/2017/01/dinosaurusten-pehmytkudosloydos.html
     
  3. Pehmytkudoslöytöjen historia on pitkä. Niitä on löydetty jo kymmenien vuosien ajan, mutta niitä ei olla uskallettu tuoda julkisuuteen. Itse asiassa tutkijantyö, jossa osoitetaan niiden olemassa olo, on johtanut irtisanomisiin. Miksi tämä haluttiin ensin peitellä ja eikä siihen voitu uskoa?
    https://mistametulemme.blogspot.com/2017/03/dinosaurusten-pehmytkudostutkija.html
     
  4. Tällä hetkellä on menossa kiivas kehittely siitä, miten pehmytkudokset säilyisivät miljoonia vuosia. Sen testaaminen, vaan on kovin mahdotonta. Tämä toiminta kuitenkin osoittaa, miten tämä aikaisemmin totaalisesti kielletty ja mahdoton asia, on nyt yleisesti hyväksytty.
    https://mistametulemme.blogspot.com/2018/11/dinosaurusten-pehmytkudoksista-uutta.html
     
  5. Dinosaurus fossiilien joukosta on löydetty ainakin 432 nisäkäslajia. Niiden joukosta on löydetty myös lintuja, kuten sorsia. 1800-luvulla, ennen evoluutiosensuuria, on raportoitu useista ihmis- ja käyttöesinelöydöistä, sen aikaisissa sanomalehdissä.
    https://mistametulemme.blogspot.com/2017/11/45-nisakkaiden-fossiileja-dinosaurusten.html
     
  6. Dinosaurusten joukosta on löydetty myös suuria nisäkkäitä. Näiden kaikkien olisi luullut tuhoutuneen samassa katastrofissa kuin dinosaurukset, mutta näin ei käynyt. Miksi tämä suuri katastrofi valikoi kaikista eläimistä vain dinosaurukset pois?
    https://mistametulemme.blogspot.com/2019/07/dinosauruksia-syova-ahma.html
     
  7. Dinosauruksien  fossiilit löydetään yleensä hyvin läheltä maan pintaa. Ne eivät ole hautautuneet syvälle maan alle niin, että niiden päällä olisi paljon sellaisia kerroksia, joissa nisäkkäät olisivat hautautuneina.
    https://mistametulemme.blogspot.com/2017/11/47-dinosauruksen-luut-maan-pinnnalla.html
     
  8. Evoluutio-oppi väittää, että dinosauruksen suomuista on kehittynyt lintujen sulat. Siksi halutaan joissakin fossiileissa nähdä sulkia vaikka mielikuvitusta käyttäen. Yksityiskohdiltaan sulka ja suomu ovat hyvin kaukana toisistaan - miten dino selviytyi, kun peite ei ollut kumpikaan vaan jotain siltä väliltä?
    http://mistametulemme.blogspot.com/2017/06/kalasta-lintu-suomusta-sulka.html
     
  9. Myös hyvin vanhoja sulkia on säilynyt. Näistä jotkut tutkijat ovat sitä mieltä, että ne ovat alkeellisia. Kuitenkin aivan samanlaisia sulkia on nykyään, ja jo silloin olemassa olevat linnut olivat lentokykyisiä.
    https://mistametulemme.blogspot.com/2017/06/uusi-paljon-puhuva-meripihkafossiililoy.html
     
  10. Tämä halu yhdistää linnut ja dinosaurukset on tutkijoiden piirissä niin kiihkeä, että apuna käytetään taiteilijoita. Heille annetaan ohjeita kuinka jostain dinosauruksen fossiilista pitää saada hyvin linnun näköinen höyhenpeitteineen ja muotoineen, jopa pienine siipineen. Tämä on silti vain silkkaa kuvittelua ja niin turhaa.
    https://mistametulemme.blogspot.com/2018/01/nain-meita-johdatellaan.html
     
  11. Uusimmat tutkimukset lähestyvät sitä, että dinosaurusten katastrofaaliseen joukkokuolemaan liittyy maailmanlaajuinen tapahtuma ja hautautuminen veden sekaiseen mutaan.
    https://mistametulemme.blogspot.com/2019/03/uusi-tutkimus-dinosaurukset.html
     
  12. Dinosauruksen kuvia on piirrelty kaikkialla maailmalla jo tuhansia vuosia. Miksi on niin vaikea hyväksyä sitä, etä ne elivät vielä ihmisten aikana, vaikka on selvää, että nisäkkäitä ja lintujakin eli yhdessä dinosaurusten aikana? Ajattelua ohjaa jokin paradigma, josta ei haluta luopua.
    https://mistametulemme.blogspot.com/2019/07/muinaisia-kuvia-dinosauruksista.html
     
  13. Oliko Nooan Arkissa siis dinosauruksia?
    https://mistametulemme.blogspot.com/2018/11/olivatko-dinosaurukset-arkissa.html
     
  14. Mitä Raamattu sanoo dinosauruksista?
    https://mistametulemme.blogspot.com/2019/07/behemot-ja-leviatan.html
         
  15.  Sekulaari tieteen tutkimus myöntää, että dinsauruksen luissa on nuorta radiohiiltä:   https://mistametulemme.blogspot.com/2020/01/dinosauruksen-luun-radiohiiliajoitus.html
  16. Todisteet siitä, että DNA:kin on dinosauruksen luissa kasvavat: https://mistametulemme.blogspot.com/2020/03/alkuperaista-dnata-loydetty.html

On siis aivan varma, että dinosauruksia on elänyt maapallolla. Samoin on varma, että ne ovat eläneet yhdessä nisäkkäiden ja lintujen kanssa. Todisteita myös siitä, että ihmiset ovat eläneet niiden kanssa on olemassa. Havainnot viittaavat myös siihen, että siitä ei ole aikaa kuin maksimissaan tuhansia vuosia.


 
By Machairo - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=59996086


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti