lauantai 19. marraskuuta 2016

Maailman miesten mielipiteitä elämän alkuperästä

Nämä seuraavat viitteet saattavat tulla täydellisenä yllätyksenä, sillä näistä asioista ei puhuta mediassa lainkaan. Kuitenkin näiden todistusvoima on merkittävä.

Olen tähän asti yrittänyt parhaani mukaan yksinkertaistaa näitä asioita niin, että ne olisivat ymmärrettävissä ilman yliopistotaustaa ja viiden vuoden molekyylibiologia lukuja (tosin en ole varma olenko onnistunut). Näin jokainen voisi tehdä omat johtopäätöksensä.

Teen poikkeuksen tähän periaatteeseen ja listaan seuraavana muutamia lausuntoja tiedemiehiltä, jotka oikeasti viettävät aikansa näiden asioiden parissa. Lopussa myös linkki sivulle, jossa tuhatpäinen joukko professoreita ilmoittaa, että eivät voi enää sitoutua evoluutio-oppiin. 

Missä siis on elämän alkuperä maailman viisaiden mukaan?






Ensimmäisenä kuuluisa ateisti-julistaja Richard Dawkins vastaa kysymykseen elämän alkuperästä suurin piirtein näin "Avaruusoliot tulivat ja suunnittelivat ensimmäisen solun" ja samalla tunnustaa elämän spontaanin syntymisen mahdottomuuden:  https://www.youtube.com/watch?v=BoncJBrrdQ8

Miksei edes hän, veden pitävä ateisti, voi väittää ensimmäisen solun ilmestyneen tyhjästä itsestään? Ja miksi avaruusolio-oletus ei ratkaise asiaa ollenkaan?

---
Seuraavana entinen ateisti Anthony Flew, joka myös kirjoitti kirjoja ja artikkeleita ateismista, sittemmin muutti maailmankatsomuksensa lähes kokonaan sen takia mitä oppi DNA:sta.



---
Denis Noble, Oxfordin yliopiston professori ja International Union of Physiological Sciences –järjestön johtaja, on julkaissut artikkelin tarkoituksenaan osoittaa, ”että kaikki synteettisen evoluutioteorian eli uusdarvinismin keskeiset oletukset on todistettu vääriksi”. Noble kirjoittaa, että hän odottaa toiveikkaana uutta teoriaa ”evoluutiosta”, joka selittäisi havaintoaineiston.
Physiology is rocking the foundations of evolutionary biology, Experimental Physiology z98(8):1235-1243,2013; DOI: 10.1113/expphysiol.2012.071134.

---
David Abel, The Gene Emergence Project, The Origin of Life Science Foundationista toteaa kansainvälisessä Molekyyli Tiede lehdessä seuraavanlaisesti. Tämä myös kuvaa hyvin tieteen nopeaa edistymistä tällä alueella:
 
"Tosiasia tarkoituksenmukaisesta ohjelmoinnista monella tasolla [solussa] tulee yhä enemmän ilmeiseksi jokaisen ilmestyneen molekyylibiologia lehden numeron myötä."
Abel, D.L., The Capabilities of Chaos and Complexity, International Journal of Molecular Sciences 10:247–291, 9 January 2009 | doi:10.3390/ijms10010247. Korostus blogistin toimesta.

---
Kaikesta tästä tieteen edistymisestä on seurauksena, että tutkijat ovat alkaneet epäilemään aikaisempia väittämiä ja oletuksia. Tässä linkki sivulle, johon yli tuhat professoria ovat ilmaisseet mielipiteensä vetäytyä pois evoluutio-opista. 

Huomion arvoista on, että tälle sivustolle voi rekisteröityä vain, jos sinulla on korkein mahdollinen yliopistotason koulutus.
http://www.dissentfromdarwin.org/about/fin/ 

Maailma on muuttumassa monella tapaa. Tieteen yli satavuotinen harharetki evoluutio-opissa on käymässä tukalaksi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti