sunnuntai 27. elokuuta 2017

40. Oliko ihminen evoluution tulos? Yhteenveto Osa IV


Viimeiset yhdeksän artikkelia ovat käsitelleet hyvin karkeasti perusasiat siitä, mitä tiede tietää ihmisen ilmestymisestä maapallolle. Toivon, että näiden pohjalta pystyt hankkimaan lisätietoa ja ymmärtämään paremmin, mitä todella kerrotaan. Totuus kestää aina kaiken mahdollisen tutkimisen ja kritiikin, siksi ei tarvitse pelätä mitään.

Yhteenveto:

Uutta tietoa ihmisen alkuperästä - Ihminen on ollut ihminen 
Uusimmat löydöt osoittavat, että ihminen on ollut samanlainen kautta historian. 


Ihmisfossiililöytöjen historia on täynnä väärennöksiä ja tietoisesti virheellisiä tulkintoja. Rikoksilla on pyritty pönkittämään epävarmaa oppia. 

Ihminen on nykyisin monimuotoinen ja on ollut sitä aina historiassakin. Fossiililöydöstä on mahdotonta sanoa, etteikö kyseessä olisi ollut nyky-ihminen. 

Tutkijan mielikuvis pitkälti määrittää, minkä näköisiä luita kasataan ja minkä näköisiksi ne tehdään. Tieteellä on tämän kanssa vain vähän tekemistä, sen sijaan se on taidetta. 

Ihmisen ilmiasun käsittely ilman genetiikan käsittelyä on johtanut tutkijat monesti harhaan. Geenitiede on tuonut ymmärrystä tähänkin asiaan. Ihminen on samanlaisempi sian kuin simpanssin kanssa. Siksi ihmisen elimiä kasvatetaankin koeluontoisesti sioilla eikä simpansseilla. 

Ihminen eroaa hyvin paljon simpanssista. Pelkästään puhekykymme, kätemme ja kasvojemme lihakset tekevät meistä täysin erilaisia kuin apinat.

Lucy on törkeä väärennös, joka yhä edelleen kummittelee koulukirjoissamme ja museoiden näyttelyissä. Sen rakentamista on ohjannut tutkijoiden halu löytää ihmisen esi-äiti, ei niinkään vilpitön rakkaus totuuteen.

Lucyn elämää hankaloittaa myös sen ikätoverien jättämät jäljet: https://mistametulemme.blogspot.com/2017/09/uusi-jalajalki-loyto-lucy-museon.html

Luolamiestarut on sepitetty, jotta ihmiset uskoisivat nyky-ihmisen tulleen alkeellisemmasta lajista. Tämä täysin rasistinen näkökanta on värittänyt erityisesti länsimaista ajattelua jo 1800-luvulta. 

Ihmiset uskovat tähän maalattuun 'taideteokseen' kyseenalaistamatta sen tieteellistä totuutta. Todellisuudessa siinä on enemmän aukkoja kuin täytettä. 

Ihminen ei ole kehittynyt historian aikana, vaan taantunut. Tämä taantuma tulee johtamaan ihmiskunnan pikaiseen sukupuuttoon.

Myös uusimmat tutkimukset tukevat, että neanderdaalin ihminen oli vain ihminen: https://mistametulemme.blogspot.com/2019/03/luolamies-olikin-ihminen-oppikirjat.html


Kaikesta kovasta yrittämisestä huolimatta voidaan siis todeta, että ihminen ilmestyi maapallolle yht'äkkiä ja valmiina, oikeastaan parempana kuin nykyisin. Todisteet ihmisen evoluutiosta ovat mielikuvituksen tulosta ja viimeaikaiset geneettiset havainnot selkeästi osoittavat, ettei ihmisen DNA suinkaan ole kehittynyt, vaan se on taantunut jo useita tuhansia vuosia. Mitä sitä ennen tapahtui, on jokaisen uskon asia. Tieteellä ei kuitenkaan voida perustella ihmisen kehittymistä.

Erityisesti voidaan olla varmoja, ettei ihmisellä itsellään ole mitään osaa eikä arpaa elämän kehittymiseen eikä omaan olemassa oloonsa. Me olemme luotuja ja luotu ei milloinkaan määrittele luojaansa, vaan se on toisin päin. 

Ihminen on luomakunnassa ainoa, joka tuottaa tietoa alkuperästään. Meihin on sisäänrakennettuna halu tietää mistä tulemme. Simpanssia se ei kiinnosta. Tämä johtuu siitä, että kaikkivaltias kaikkitietävä Jumala on laittanut meihin kaipuun luokseen. Mene ja kohtaa Luojasi - sinä kyllä tiedät tien. Se on myös totuus ja elämä. 



Joka blogissa pitää olla kuva. Tämä kuva on vähintääkin epäilyttävä.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti