sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Suunnitteilla muutto Marssiin ja maan alle - suoja lopunaikoja vastaanko?


Miksi NASA ja muut organisaatiot puuhaavat niin paljon muutosta Marssiin?1 Jos uutta elintilaa tarvitaan, niin eikö maapallolta löytyisi alueita, jotka ovat olosuhteiltaan parempia kuin Mars?

Otetaan esimerkiksi Saharan autiomaa.



Se on kooltaan suurempi kuin Eurooppa tai USA.


Sitä ympäröi meri kolmelta, jopa neljältä, sivulta. Lisäksi Saharan alta on paljastunut jättimäiset pohjavesivarannot.2 Sahara on ollut aikaisemmin ainakin osittain vihreä ja asuttu.3

Kuinka paljon helpompaa olisi siis tehdä Saharasta asuttu kuin Marsista? NASA:n vuosibudjetti on joitakin kymmeniä miljardeja (20?), mutta erään arvion mukaan pelkästään samanlainen operaatio Marssiin kuin mitä USA teki kuuhun (9 lentoa) maksaisi 1 500 miljardia dollaria.4

Saharaan pystyttäisiin rakentamaan yhdyskunta, joka tuottaa kaikki kuluttamansa veden ja ruuan sekä energian itse, ja puhdistaa jätteensä, muutamalla miljardilla dollarilla. Miksi tätä ei toteuteta?

Sama on jo toteutettu USA:ssa. Las Vegas on rakennettu autiomaahan.

Ennen:


Jälkeen:
 


Rahalla ja ahneudella kaikki on mahdollista.

Onko syy näin yksinkertainen: Marssiin menijät on helpompi valita ja kontrolloida. Poliittisesti on vaikeaa perustaa siirtokunta Saharaan vieraan valtion maalle. Sen suojeleminen on yhtä vaikeaa - ihmiskunta on itsensä pahin vihollinen.

Samat ihmiset, jotka kaivavat itselleen bunkkereita, etsivät vaihtoehtoa lentää kauaksi ihmisistä, joita eivät pysty hallitsemaan. Bunkkerien rakentaminen alkoi Toisen Maailmansodan jälkeen ydinsodan pelossa, mutta se on hyvin voimissaan varsinkin rikkaiden piirissä, jotka rakentavat maan alle kokonaisia asuntokomplekseja:



Rikkaat jo tietävät tunnustaa tämän lopunaikojen ennustuksen todelliseksi uhaksi:

Maan kuninkaat, ylimykset ja sotapäälliköt, rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten uumeniin ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Kaatukaa päällemme ja kätkekää meidät valtaistuimella istuvan kasvoilta ja Karitsan vihalta, sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut! Kuka voi sen kestää?" (RK: Ilm. 6:15-17)

Jos todella haluat lähteä maapallolta, tässä on ohje:
B=Basic, I=Instructions, B=Before, L=Leaving, E=Earth --> BIBLE eli Raamattu sisältää perusohjeet ennen kuin lähdet maasta.


Viitteet:
  1. https://www.businessinsider.com/nasa-3d-printed-habitat-finalists-design-homes-moon-mars-2019-4?r=US&IR=T
  2. Saharan vesi: https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2133339/Massive-underground-reserves-water-Africa.html
  3. https://en.wikipedia.org/wiki/Prehistoric_North_Africa
  4. https://spacenews.com/op-ed-mars-for-only-1-5-trillion/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti