keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Uusi tutkimus: Big Bang todistettu mahdottomaksi

Big bang on todistettu mahdottomaksi CERN:ssä yhdeksän desimaalin tarkkudeella. Tutkimus keskittyi etsimään materian ja antimaterian välillä epäsymmetriaa. 

Tämä epäsymmetria tarkoittaa, etteivät materia ja antimateria kumoisi toisiaan täydellisesti, vaan että olisi pienen pieni ero, jotta alkuräjähdysteoria olisi mahdollinen. Mitä enemmän tätä asiaa tutkiaan, niin sitä varmemmin näyttää siltä, että materia ja antimateria ovat täsmälleen samanlaisia, täysin symmetrisiä, eikä mitään eroa löydy. Nyt ollaan jo yhdeksässä desimaalissa, 350 kertaa tarkemmassa tuloksessa kuin aikaisemmin.

Ei vaan siis löydy tarvittavaa eroa materian ja antimaterian välillä, vaikka kuinka kaivetaan ja yritetään sitä todistaa - sen sijaan teorian mahdottomuus tulee yhä varmemmaksi eli päinvastainen asia tulee todistetuksi. Maailmankaikkeus olisi tuhonnut itsensä heti syntyessään, jos se olisi syntynyt ilman syytä tyhjästä. Matematiikka todistaa sen vääjäämättömästi. Universumin syntyyn tarvitaan syy. 

Olisko pikku hiljaa syytä ottaa tosissaan se mitä tieteen havainnot osoittavat, niin tässä kuin muuallakin.

Tämä tutkimus julkaistiin 19 lokakuuta 2017. Tutkijat sanovat mm:
"All of our observations find a complete symmetry between matter and antimatter, which is why the universe should not actually exist," explained Christian Smorra, first author of the study. "An asymmetry must exist here somewhere but we simply do not understand where the difference is. What is the source of the symmetry break?"
"Kaikki havaintomme näyttävät täydellisen symmetrian materian ja antimaterian välillä, siksi universumin ei pitäisi itse asiassa olla olemassa." selittää Christian Smorra, tutkimuksen vastuullinen laatija. "Epäsymmetrian täytyy olla olemassa tässä jossain, mutta me yksinkertaisesti emme ymmärrä missä ero on. Mkä on epäsymmetrian lähde?"
Ja:
To even greater levels of precision, say the CERN scientists. There has to be some reason why we're all here living and breathing.

Yhä suuremmalla tarkkuudella, sanovat CERN tutkijat. Täytyy olla jokin syy, miksi me kaikki olemme täällä, elämme ja hengitämme.

Hyvät ystävät, havainnot ovat esitetyt, aika tehdä johtopäätökset. Se syy on Jumala, maailmankaikkeuden Luoja. 

Lisää aiheesta: 

photo/©: Stefan Sellner, Fundamental Symmetries Laboratory, RIKEN, Japan
Laite jolla voidaan mitata antimaterian magneettikenttiä.


2 kommenttia:

  1. On todellakin vaikeaa tunnustaa se tosiasia että JUMALA Kaikkivaltias on olemassa ja että HÄN on meidät universumeineen luonut.

    VastaaPoista
  2. Jos oikein muistan, ovat tiedeihmiset löytäneet sen hämmastyttävän seikan universumin rakenteesta, että se voi luhistua kokoon silmänräpäyksessä, jos yhtä sen perushiukkausta horjutetaan!

    Raamatussa on maininta: "Taivaat katoavat pauhinalla. Maa ja kaikki mitä siihen on tehty palavat ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat."

    Lisäksi on maininta: Ilm. 20:11
    >>Ja minä näin suuren, valkean valtaistuimen ja sillä istuvaisen, jonka kasvoja maa ja taivas pakenivat, eikä niille sijaa löytynyt.<<

    VastaaPoista