sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

71. Mitä mutaatiot todella tekevät? - yhteenveto osa VI


Mutaatioiden pitäisi olla se mekanismi, jolla evoluutio luo uutta geneettistä informaatiota DNA:han. Seuraavat yhdeksän kohtaa osoittavat, että tästä oleva tieteellinen näyttö on päinvastaista: 

  1. Eliön biologinen toiminta perustuu atomitason nanokoneisiin, proteiineihin, jotka mekaanisella liikkeellä käyttäen energiana ATP-molekyylejä rakentavat eliön ja pitävät sen hengissä. Nämä atomin tarkat koneet eivät kestä satunnaisia muutoksia.
    http://mistametulemme.blogspot.com/2018/04/62-nanorobotti-ihmisen-sisalla-tekee.html
     
  2. Sirppisoluanemia on ihmisen mutaatio, jonka väitetään todistavan evoluutiosta. Se on kuitenkin luokiteltu sairaudeksi ja aiheuttaa vakavaa vajaatoimintaa ihmisessä.
    http://mistametulemme.blogspot.com/2018/04/63-sirppisoluanemia-evoluution.html
     
  3. Bakteereilla yleiset mutaatiot, joiden väitetään todistavan evoluutiosta, ovat lääkkeille vastustuskyvyn luovat muutokset. Näitä on tutkittu ja ne ovat joko rakenteen rikkoutumisia tai jo olemassa olevia puolustusmekanismeja.
    http://mistametulemme.blogspot.com/2018/05/64-antibiootin-vastustuskyky.html
     
  4. Kun bakteerit oppivat käyttämään uutta ihmisen kehittämää ainetta ravintonaan, sanotaan sen todistavan evoluutiosta. Näitäkin on tutkittu ja havaittu kyseessä olevan sopeutumista, joka on toteutettu jo olemassa olevan geneettisen informaation avulla.
    http://mistametulemme.blogspot.com/2018/05/65-nylonia-ja-muovia-hajottavat.html
     
  5. Evoluutiota on pyritty saamaan aikaiseksi laboratoriossa. Tuloksena on kymmenien tuhansien sukupolvien koe, joka ei todista evoluution puolesta vaan sitä vastaan.
    http://mistametulemme.blogspot.com/2018/05/66-maailman-pisin-evoluutiokoe-lenskin.html
     
  6. Ihmisen rappeutuneita elimiä käytetään todisteena evoluutiosta. Kuitenkin ne kaikki ovat väitetysti olleet aikaisemman jotakin enemmän kuin ovat nykyisin. Ei rappeutuminen todista bakteerista ihmiseksi kehittymisestä.
    http://mistametulemme.blogspot.com/2018/05/67-ihmisen-rappeutuneet-elimet.html
     
  7. Yli 350 miljoonaa ihmistä sairastavat erilaisia harvinaisia sairauksia, joista monella on geneettiset syyt. Kaiken kaikkiaan ihmiseltä on rekisteröity yli 200 000 tuhatta mutaatiota, jotka aiheuttavat sairauksia. Miten luonnonvalinta voisi kehittää ihmistä sairauksia valitsemalla?
    http://mistametulemme.blogspot.com/2018/06/68-ihmisen-haitallisten-ja-hyodyllisten.html
     
  8. Ihminen ei tarvitse mutaatioita mihinkään. Perimästä löytyy omat suunnitellut mekanismit variaatioiden luomiseen hallitusti.
    http://mistametulemme.blogspot.com/2018/06/69-uusia-vaihtoehtoja-ilman-mutaatioita.html
     
  9. Alkiokehitystä ohjaavat DNA jaksot eivät salli mutaatioita lainkaan, mutta juuri niissä pitäisi mutaatioita tapahtua, jotta suuria rakenteellisia harppauksia voisi tulla eliöihin.
    http://mistametulemme.blogspot.com/2018/06/70-mutaatioita-joita-evoluutio.html
  10. Mutaatiot aiheuttavat lopulta eliökunnan häviämisen. https://mistametulemme.blogspot.com/2019/03/lajit-vahentyvat-mita-on-tapahtumassa.html
     
Tästä kaikesta voidaan loogisesti johtaa, että mutaatiot ovat enemmän haitallisia kuin hyödyllisiä, niin  ihmisille kuin yleisemminkin. Ilman mutaatioita meidän tilamme olisi paljon parempi ja sairastaisimme murto-osan nykyisestä jos lainkaan. Tästä voidaan myös loogisesti johtaa, että mutaatiot eivät havaintojen mukaan tuota uutta geneettistä informaatiota, vaan mitä ilmeisemmin vain hajottavat sitä. Evoluutiolta uupuu siis mekanismi, joka jalostaisi DNA:han toimivien rakenteiden rakennusohjeita ja näiden rakentamisen tarvittavia ohjausmekanismeja.



Kuva; Genetic Entropy -sivustolta.


Asiasta vielä enemmän yksityiskohtia kaipaaville suosittelen J.C.Sanfordin kirjaa "Eliömaailma Rappeutuu - Geneettinen entropia ja perimän salaisuus" http://www.datakirjatkustannus.fi/Eli%C3%B6maailma_rappeutuu.html sekä hänen tieteellisiä vertaisarvioituja a julkaisujaan: http://www.geneticentropy.org/latest-development



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti