lauantai 14. joulukuuta 2019

14. Lähtikö ihmiskunta Aadamin ja Eevan kahdesta pojasta?


Meemit yrittävät yleensä nostaa jonkin pointin ja sen tehdessään vääristelevät hieman totuutta. Niin tässäkin tapauksessa. Raamattua pitäisi kuitenkin aina selittää Raamatulla. On sitten eri asia pystytkö ottamaan sen sanan vastaan, mutta itsessään Raamattu ei ole ristiriitainen oman tekstinsä kanssa.




Mistä sitten nämä kaksi väitettyä poikaa saivat vaimot itselleen? Oliko jotain ihmisiä, joista Raamattu ei kerro?

Ensinnäkin Uusi Testamentti todistaa, että Jeesuksen esi-isät päätyvät Aadamiin, jolloin Aadamin pojista tosiaan tulee koko ihmiskunta.

Tosin ensimmäinen poika Aabel, joutui toisen pojan, Kainin murhaamaksi, mutta kolmas poika Seth oli jo yksi Jeesuksen, Daavidin, Aabrahamin ja Nooan esi-isistä:

Jeesus oli noin kolmenkymmenen vuoden ikäinen, kun hän aloitti toimintansa. Hänen luultiin olevan Joosefin poika. Joosef oli Eelin poika, Eeli Mattatin, tämä Leevin, .., tämä Daavidin, …, tämä Abrahamin, …, tämä Seemin, tämä Nooan, …, tämä Seetin, tämä Aadamin ja tämä Jumalan. (RK: Luuk. 3:23-38)


Jostain nämä Aadamin pojat siis saivat vaimoja. Raamattu kertoo tämän jakeessa 1 Moos. 5.4b:

" hänelle [Aadamille] syntyi poikia ja tyttäriä.  (RK: 1. Moos. 5:4)

Aadamille ja Eevalle syntyi siis paljon lapsia, myös tyttäriä.

Kaikki ihmiset ovat lähtöisin Eevasta:

Mies antoi vaimolleen nimen Eeva, sillä hänestä tuli kaikkien ihmisten äiti.  (RK: 1. Moos. 3:20)

Ei siis ollut mitään ulkopuolisia ihmisiä Aadamin ja Eevan lisäksi. Vaimoja ei otettu jostain evoluution kehittämistä ihmisistä. Raamattu on tässä yksiselitteinen. Voit selittää tätä mielessäsi toisin, mutta et saa Raamatusta sille tukea.

Jäljelle jää vain se mahdollisuus, että pojat naivat sisaruksiaan ja sisarustensa lapsia. Tämä kuulostaa hirveältä korvaamme, koska näin ei enää saa tehdä. Raamattukin myöhemmin kieltää tämän.

Mutta miksi tämä kielletään nykyisin eli miksi siitä on tullut moraalinen normi ja miksi se oli silloin sallittua?

Genetiikka antaa vastauksen tähänkin. Ihmisen DNA oli Aadamin ja Eevan osalta virheetön. Heidän lapsillaan oli jo joitakin mutaatioita, jotka olivat rikkoneet tämän virheettömyyden, mutta ei vielä merkittävästi. Mutaatioita alkoi kertymään syntiinlankeemuksen jälkeen jokaiseen soluun, myös sukusoluihin.

On erittäin todennäköistä, että jos nykyisin ihminen nai sisaruksensa ja saa lapsia hänen kanssaan, lapsella on jokin sairaus, joka johtaa ongelmiin. Siksi paljon haitallisia mutaatioita on kertynyt ihmiseen. Tämän tietokannan mukaan jo yli 600 000 https://www.disgenet.org/

Samasta syystä koirien jalostaminen, sisäsiittoisuuden avulla, on johtanut moneen ongelmaan ja monen koirarodun taru alkaakin olla jo lopussa.


Ylhäällä vasemmalla on äidin perimä, oikealla isän, alhaalla lapsen. Jos vanhemmat ovat lähisukulaisia on todennäköistä, että lapsi saa saman vioittuneen geenin molemmilta vanhemmilta ja tällöin varmasti vakava sairaus puhkeaa. 

Raamattu on siis itsensä kanssa jälleen ristiriidaton ja lisäksi se sopii tieteelliseen viitekehykseen erittäin hyvin. Pitää vain muistaa, että evoluutio-opille Raamattu ei anna minkäänlaista tukea. Jumala loi, ei sattuma.



---------------------------------------------------------------------------
Muut artikkelit Luomiskertomuksesta:
2. Aika alkoi - Alussa... 
3. Ensimmäinen jae - Alussa Jumala loi taivaat ja maan 
4. Toinen jae - Maailma ilman järjestystä 
5. Ensimmäinen päivä - Tulkoon valkeus 
6. Toinen Päivä - Onko maa litteä?  
7. Kolmas Päivä - Elämän Koodin Luominen  
8. Neljäs Päivä - Avaruuden mysteerit 
9. Viides ja kuudes päivä - Eläimien alkuperä  
10. Kuudes Päivä - Ihmisen Luominen  
11. Ihmisen Sielun Luominen  
12. Aadam, Eeva, Eden ja Luomisen genetiikka  
13. Miksi maailmassa on niin paljon kärsimystä?
-------------------------------------------------------------------------


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti